Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на tomov8
Име:
Евгени Томов

Възраст:
43

Пол:
мъж

Град:
София

Професия:
маркетинг специалист

Интереси:
история, география, политика, икономика, астрономия, музика, кино, спорт, комикси

Статистика
Популярни постинги:
4

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
7

Блогъри добавили в любими:
7

Блог вълни:
2
Последни постинги
       
        Да протестираш срещу мафията е провокация. Можеш да протестираш само срещу определени партии, но не и срещу "нашата". Всички са изроди, но нашия партиен вожд не е. 
       Група протестиращи от
Софийска протестна група
бяха нападнати, блъскани и, заплашвани от привърженици на ГЕРБ, които видяха на един транспарант образите на своите любимци.

 
      Това се случи на 102 и 103 ден от протеста. Грубото посегателство върху личността и правото да протестираш от страна на "Гражданите за европейско развитие на България" само говори за самите тях. На протеста присъстват безпартийни, привърженици на ГЕРБ, Реформаторския блок и други, но досега никой не се опитваше да налага мнението си над останалите. Досега. Репортажа говори достатъчно.

http://www.videonews.bg/novini/video/scandal-razdeli-protestirashtite

 

Още по темата - http://dragomirangelov.blogspot.com/2013/09/100.html

Категория: Политика
Прочетен: 2661 Коментари: 1 Гласове: 2
Последна промяна: 26.09.2013 17:07
 
ДЕКЛАРАЦИЯ НА СОФИЙСКА ПРОТЕСТНА ГРУПА ОТНОСНО СЪЗДАВАНЕТО НА ПРОТЕСТНА МРЕЖА

        Софийска протестна група подкрепя ИДЕЯТА за създаване на Протестна мрежа. 
        С оглед на допуснатия в началото произвол на администраторите по отношение на премахване на членове на мрежата, заявяваме че сме обезпокоени относно реализацията на проекта. 
        Целите, които преследваме са БЛОКАДА на Парламента до ОСТАВКА на правителството, промяна от НС на Изборния кодекс до разпускане на Парламента и нови избори в най-скоро време. По тези точки протеста и Мрежата могат да разчитат на Софийска протестна група. 
        Членовете на СПГ за координация в Протестната мрежа са:
Евгения Григорова
Милена Алексиева
Александър Кошничаров-Гиби
Борислав Каргоев
Костадин Шиколарев Косил
При промяна на представителите, админите на Мрежата ще бъдат уведомявани.

Категория: Политика
Прочетен: 3744 Коментари: 1 Гласове: 1
Последна промяна: 13.08.2013 13:23
 В ОЧАКВАНЕ НА "ИДЕАЛНИЯ ПРОТЕСТ"
#DANCEwithme

       Разбрах защо българите не протестираме - чакаме "идеалния протест" - на който ще са само хора, които харесваме, хора, които мислят едно към едно с нас, някоя наистина "важна" кауза, а не политическа, икономическа, или социална. Протест, на който няма да се разхождаме, но и няма да стоим на едно място, няма да е през деня, защото работим, няма да е и вечерта, защото пък тогава пием, няма да е и през нощта, защото тогава спим. Протест, който ще е против всички партии на прехода, но не и срещу нашата, за която си гласуваме. Протест срещу олигархията, но не и срещу олигарха за когото работим, че може да ни уволни. Протеста няма да е зимата, защото е студено, няма да е и лятото, защото е жега. А пък есента и пролетта вали дъжд. Вече 23 години няколко милиона чакаме "идеалния протест". Чакайте....

Категория: Политика
Прочетен: 3396 Коментари: 1 Гласове: 1
Последна промяна: 03.08.2013 18:35
           Аз не съм усмихнат протестиращ. Не се забавлявам на протеста. Днес почина едно 6-годишно момиченце отнесено от пиян шофьор на спирка. Моето момиченце е на 10.

Няма как да се усмихна на протеста, освен с горчилката, която напира от мен. Как да се усмихна, като няма работа, сметките вървят, приятелите и роднинте ми емигрират кой където свари? Как да се усмихна, като вместо протест 40 дни участвам в парад на уличното изкуство? Как да се усмихна, когато знам, че докато ние се правим, че протестираме, държавата продължава да се разпада, да бъде ограбвана и разрушавана от олигархия и политическа класа в тандем?

Съжалявам, но не ми е до усмивка. По-скоро ще изтрия усмивката от лицата на определени боклуци, които лишиха от бъдеще България. Тогава може би ще се усмихна.


ПОЧИВАЙ В МИР ДЕТЕ!


Категория: Лични дневници
Прочетен: 8439 Коментари: 7 Гласове: 21
Последна промяна: 23.07.2013 16:12
 Писмо от олигархията към протестиращите:
"Скъпи протестиращи, благодарим ви, че не ни безпокоите и не пречите на нашите сделки и далавери. Да, някои от скъпите заведения в центъра не са ни достъпни, затова ние сме по морските курорти. Продължавайте с разходките, хепънингите, федербала, волейбола, рисуването с тебешири, снимането и хаштаговете. Ние ще си пием уискито на Какао бийч и ще си мислим за вас с умиление. Приятно "протестиране" и не забравяйте редовно да си плащате всички сметки и данъци, за да имаме пари за яхти, че им скочиха цените доста." С любов - Олигархията
Категория: Политика
Прочетен: 3087 Коментари: 0 Гласове: 3
Търсене

За този блог
Автор: tomov8
Категория: Лични дневници
Прочетен: 248202
Постинги: 21
Коментари: 149
Гласове: 612
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930